הפרויקט הנ"ל הינו חלל לאימוני כושר דינמיים שמקיים אימוני ספורט במספר שיטות שונות. בחלל מתקיימים אימונים קבוצתיים, אימוני זוגות ואימונים פרטיים.
היציאה לתכנון החלל הייתה לאחר למידת הנושא בצורה עמוקה ורחבה, במיוחד למידת המכשור הקיים בחלל. מהי מטרתו ? מהם הדברים הדרושים לו בכדי לתפקד ? ועוד. בנוסף, היה רצון מטעם הלקוחות שהאלמנטים והמכשור יהיו דינמיים ולא קבועים בחלל ושתהיה אופציה לשינויים שונים בעתיד.

קראו עוד
רצינו להשאיר את כלל החלל פתוח ומרווח, כאשר דינמיות הייתה חשובה לנו במיוחד הן מבחינה פונקציונלית והן מבחינת הקונספט. אי לכך, יצרנו מקצב מסוים וזרימה. את המקצב יצרנו על גבי התקרה בעזרת גופי התאורה המלבניים ואת הזרימה על ידי אלמנט נגרות בולט שרץ בחלל.

רוב הקירות הפנימיים נשברו ויצרנו חלל אימון גדול. אלמנט, שקיבל מאתנו את הכינוי "הנחש הירוק" שמתחיל מאזור פינת הקבלה, עובר לאורך הקיר מעל המראה ומשמש כמדף ,מסתיים כמחיצה מאווררת בין חלל האימון הראשי לחלל האימון הפרטי. המחיצה משמשת כמקום אחסון וגם להסתרה, לא הרמטית. את ההשראה "לנחש הירוק" קיבלנו מהצורניות של מכשיר הEMS-, המשמש את המתאמנים. צורניות עתידנית.
עמוד תומך שהושאר בחלל , קיבל מסביבו קובייה שמתפקדת כפינת ישיבה ומקום לתיקים. המקום היה צריך להכיל גם מטבחון לרווחת הלקוחות והעובדים, חדר רחצה, מלתחה ושני חדרי שירותים. בנוסף , שני חדרים המשמשים למשרדים. כל אלו קיבלו התייחסות דומה מבחינת חומריות ופלטת צבעים.

פלטת הצבעים שנבחרה לחלל הכוללת : לבן , ירוק תפוח , שחור ועץ אלון נראית בכל אזור ונותנת הרגשה מרעננת וחדשנית.
אכן חלל מרשים הגורם לנכנסים אליו להיכנס לקצב !