על רכס הר מוקף בירוק וכחול,
נבנה לו בניין בן שבע קומות
ובקומה האחרונה גרה משפחה מקסימה
אשר העניקה לנו את הזכות
לתכנן עבורה את הדירה.

הליווי שלנו היה ממש מהשלב הראשוני, לפני התחלת הבנייה. תכננו את החלוקה של החלל, תשתיות וכמובן תכננו כל פרט ופרט כדי להגיע לעיצוב הכללי.
החלל הציבורי הוא השחקן הראשי ולכן רוב תשומת הלב הוענקה עבורו. המטבח רחב ידיים ומתוכנן בקפידה. הוא משלב פתרונות אחסון רבים, חוויה פרקטית עבור המבשל/ת ומראה מודרני ונקי המשתלב עם העיצוב הכללי של הבית.
הקיר המרכזי של הסלון חופה באריחי בטון בחיתוך ופריסה בהתאמה אישית. שילבנו בו תאורה נכונה ואלמנט נגרות חובק להשלמת המראה.

היחידה של ההורים מרווחת מאוד, מכילה אחסון רב בארונות וחלל רחצה מפנק.
העיצוב הפנטהאוס משלב משחק של קווים גיאומטריים, בצבעוניות מונוכרומטית עם נגיעות של עץ אלון. הנופים המקיפים את הדירה נכנסים פנימה בזכות מפתחים גדולים ומהווים חלק בלתי נפרד מהעיצוב הכללי.