חברה ותיקה ביותר בחיפה שמשרדיה היו שנים בעיר התחתית, החליטה להתחדש והוחלט על ידיה להשאר באזור, אך לקחת חלל גדול יותר ומרווח לרווחת העובדים.
הפרוגרמה הייתה מאוד מפורטת, היות ומדובר במשרד שצריך את כל התשתיות הנכונות לעבודה שוטפת, יעילה וארגונומית מבחינת העובדים בה.
נושא האחסון שהיה מאוד הכרחי ליווה אותנו כבר בשלבי תכנון החלל. עם כל עובד שוחחנו, בכדי להבין במדויק את צרכיו ולהעניק לו סביבת עבודה אידיאלית.

קראו עוד

המשרדים ממוקמים בבנין משרדים גבוה בעיר התחתית, כאשר כל החזיתות שלו הן חלונות שמהן נשקף הנוף של נמל חיפה. החלל היה מאוד מואר וכחול השמיים, הים המכולות והמנופים על כל גווניהם היוו השראה עיצובית, מה גם שהחברה מתעסקת בתחום הספנות והנמל הוא חלק בלתי נפרד מחיי היום יום שלה.

הוחלט להשאיר את החלל מאוורר ככל האפשר ולכן נבחרו מחיצות זכוכית שקופה ולא קירות. חדר הישיבות קיבל קיר שלם בחיפוי טפט בהזמנה אישית של תמונת הנמל שנבחרה בקפידה, כך שהאדם היושב בה מרגיש כאילו הנמל מקיף אותו מכל עבר.
מעל שולחן הישיבות נתלה גוף תאורה שעיצובו מזכיר גלים, והוא מרמז על הקונספט העיצובי. שאר התאורה בחלל מורכבת בגופי לד שקועים המשולבים בתקרה האקוסטית והם מעניקים אור, אשר מציף את החלל וכך נוצרת סביבת עבודה נוחה הן מבחינה אקוסטית והן מבחינת התאורה.

המשרד חופה בפרקט המשרה תחושה חמימה ונעימה, פרט לאיזור המטבחון. השולחנות ומקומות האחסון תוכננו בנגרות בהתאמה אישית והותאמו במידותיהם לצרכים ולחלל עצמו.
נגיעות עיצוביות נוספות אשר משלימות את הטוטאל לוק ומחזקות את הקונספט העיצובים הם צילומים מקוריים של נמל חיפה שהוזמנו על ידנו ונתלו על הקירות. חלק מהצילומים הינם חדשניים ובמשרד המנכ"ל נתלו צילומים אותנטיים ישנים שעוברים במשפחתו במשך שנים רבות.

הצלחנו לייצר חלל מאוורר שמדבר בשפה עיצובית אחת, אך יחד עם זאת מאוד פונקציונלי למשתמש.